Eco op vakantie gaan? Ga voor deze stedentrips

Ben jij van plan om aan het milieu te denken en wil jij een leuke stedentrip tegemoet gaan waarbij je bijvoorbeeld niet met het vliegtuig hoeft te reizen? In dat geval is het aan te raden om dit artikel door te nemen. We zullen hieronder namelijk korte stedentrips uitlichten waar je eenvoudig met de elektrische auto of met de trein heen kunt gaan. Hierdoor zul jij niet onnodig brandstof hoeven te verspillen waardoor jij een steentje bij kunt dragen aan het milieu. Daarnaast zijn deze stedentrips ook super leuk en aan te raden om te doen.

Een stedentrip naar Barcelona

Barcelona is een prachtige stad waar je eenvoudig met de trein of elektrische auto heen kunt gaan rijden. Hierdoor hoef je dus niet per se het vliegtuig te pakken, maar kun je alsnog een heerlijke vakantie tegemoet zien. Barcelona is namelijk een prachtige stad waar je veel kunt beleven. Zo kun je diverse bezienswaardigheden gaan bezoeken en is het mogelijk om bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd te gaan bekijken van Barcelona. Naast het bezoeken van bezienswaardigheden is het in de nacht ook mogelijk om leuke clubs op te zoeken waar altijd leuke feesten worden gegeven.

Een stedentrip naar Rome

Rome is ook een plaats dat makkelijk te bereiken is per trein en/of elektrische auto. Net als Barcelona is een stedentrip Rome zeker de moeite waard. Je kunt hier diverse bezienswaardigheden aantreffen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het welbekende Colosseum. Naast het bezoeken van het Colosseum kun je natuurlijk ook een voetbalwedstrijd zien van AS Roma. Wist je daarnaast dat de binnenstad van Rome ook enorm gezellig is? Je kunt diverse restaurants en clubs bezoeken waardoor je de Italiaanse gezelligheid eenvoudig kunt opzoeken.

Naar Parijs 

Tot slot is het ook mogelijk om een reis te gaan boeken naar Parijs. Parijs kun je wederom eenvoudig met de trein of elektrische auto bereiken. Als je besluit om met de auto naar Parijs te gaan ben je ongeveer 3 a 4 uurtjes onderweg wat nog wel te overzien is. Parijs wordt ook wel de stad van de liefde genoemd. Heb jij een relatie en wil jij jouw partner verrassen? Dan is het zeker aan te raden om een stedentrip te organiseren in Parijs. Hierdoor zul je een prachtige trip tegemoet gaan waarbij je ook nog eens een leuk weekendje weg organiseert voor je partner. Benieuwd naar tips? Raadpleeg Tripadvisor voor aanvullende tips wat je het beste kunt doen als je eenmaal in Parijs bent aangekomen.

Dit vind je misschien ook leuk...