Een bier kerstpakket is een origineel idee!

Er zijn veel kerstpakketten 2022 verkrijgbaar. De ene nog meer bijzonder dan de andere. Daarom wordt kiezen niet altijd gemakkelijk. Zeker wanneer je een bedrijf met veel medewerkers hebt is het lastig te bepalen wat je aan iedereen kunt geven. Je hoeft bij het uitdelen van een kerstpakket geen rekening te houden met allergieën of voedselintoleranties. Maar die mogelijkheden zijn er wel. Wil je eens echt iets anders? Kies dan een bier kerstpakket. Een bier kerstpakket is er echt niet alleen voor mannen. Er zijn namelijk ook veel vrouwen die graag een biertje drinken en er zijn zoveel verschillende soorten bier dat er altijd wel een type is dat in de smaak valt. Natuurlijk is een bier kerstpakket meer dan alleen maar een paar flesjes. Er zitten ook andere lekkere dingen bij.

Een bier kerstpakket is lekker en leuk

Een bier kerstpakket is niet alleen lekker en leuk om te krijgen, het is ook een leuk pakket om te geven. Je kunt een bier kerstpakket klein houden, maar je kunt ook kiezen voor een flink groot pakket. Je kunt kiezen voor alleen wat flesjes bier of voor een compleet pakket met daarin ook allemaal lekkere snacks. Denk dan aan chips, harde worst en lekkere toastjes.

Welke kerstpakket kies jij voor je medewerkers?

Wil je je medewerkers een kerstpakket geven? Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je vandaag nog een kerstpakket bestelt. Of dat nu gaat om een bier kerstpakket of juist om een duurzaam kerstpakket. Je kunt het precies zo gek maken als jij zelf wilt. De pakketten worden bij je bedrijf afgeleverd op de afgesproken datum. Het voordeel is dan dat je niet al weken van tevoren met een stapel kerstpakketten in je kantoor zit. Ook hoef je geen ruimte in de koeling vrij te maken om de kerstpakketten te kunnen opslaan. 

Hoe deel jij de kerstpakketten uit?

Geef je iedereen persoonlijk het kerstpakket of zorg je dat de juiste aantallen worden verdeeld onder de afdelingen van je bedrijf? Dat is maar net hoe groot je bedrijf is en hoeveel medewerkers je hebt. Wil je er echt een moment van maken? Organiseer dan een (klein) kerstfeestje en zorg voor een hapje en een drankje. Dat kan gewoon in de bedrijfskantine, je hoeft daar geen aparte zaal voor te huren. Geef een speech en vertel wat er allemaal goed is gegaan in het afgelopen jaar en wat de doelen voor het volgende jaar zijn. Deel dan de kerstpakketten uit.

Dit vind je misschien ook leuk...