Tip voor het maken van de mooiste tuin

Mijn naam is Lizzy. Ik ben een fervent hovenier en ik heb enkele tips voor het creëren van de mooiste tuin. Ik heb mijn eigen blog gemaakt om mijn tips voor het creëren van de mooiste tuin met je te delen. 1. Plant bomen en struiken 2. Plant eenjarige, vaste planten en bollen 3. Plant bloemen in een symmetrisch patroon 4. Plant bloemen die dezelfde kleur hebben bij elkaar 5. Plant bloemen die dezelfde hoogte hebben bij elkaar 6. Plant bloemen die de dezelfde bloeitijd samen 7. Plant bloemen die dezelfde vorm hebben bij elkaar 8. Plant bloemen die dezelfde geur hebben bij elkaar 9.

Plant bomen en struiken

Veel mensen zijn bang om bomen en struiken te planten omdat ze bang zijn dat ze het niet zullen overleven. Dit is een veelvoorkomend probleem, maar het is eenvoudig op te lossen. Als je de bomen en struiken in de juiste omstandigheden plant, zullen ze gedijen. De beste tijd om bomen en struiken te planten is in het voorjaar, maar je kunt ze ook in de zomer planten. Als je ze in de lente plant, hebben ze een kans om zich te vestigen voordat de hitte van de zomer toeslaat. De bomen en struiken moeten in het zonnigste deel van uw tuin worden geplant. Vooral als de bomen en struiken jong zijn, moet er veel water zijn. Graaf een gat van 1 voet breed en 3 voet diep.

Plant eenjarige, vaste planten en bollen

Eenjarigen, vaste planten en bollen planten is een van de makkelijkste dingen die je kunt doen. De beste tijd om ze te planten is in de herfst, maar je kunt ze ook in het voorjaar planten. Door ze in de herfst te planten, kunnen ze zich vestigen voordat de hitte van de zomer toeslaat. Je moet ze in het zonnigste deel van je tuin planten. De grond moet los zijn, maar niet te los. Graaf een gat van 1 voet breed en 3 voet diep.

Plant bloemen in een symmetrisch patroon

Het planten van bloemen in een symmetrisch patroon is een geweldige manier om uw tuin te versieren. De beste tijd om ze te planten is in het voorjaar, maar je kunt ze ook in de herfst planten. Door ze in de herfst te planten, krijgen ze de kans om zich te vestigen voordat de hitte van de zomer toeslaat. Je kunt ze in het zonnigste deel van je tuin planten. Ze moeten ongeveer 1 voet uit elkaar worden geplant. Graaf een gat van 1 voet breed en 3 voet diep.

Plant bloemen die dezelfde kleur hebben

Het planten van bloemen met dezelfde kleur is een geweldige manier om je tuin te versieren. De beste tijd om ze te planten is in het voorjaar, maar je kunt ze ook in de herfst planten. Door ze in de herfst te planten, krijgen ze de kans om zich te vestigen voordat de hitte van de zomer toeslaat. 

schuttingen

Hekken zijn een geweldige manier om toe te voegen aan de schoonheid van uw tuin. De beste tijd om ze te planten is in het voorjaar, maar je kunt ze ook in de herfst planten. Het mooiste matriaal om te gebruiken bij het maken van een schutting is douglas tuinhout

Dit vind je misschien ook leuk...