Wat neem je allemaal mee naar Parijs?

Parijs is misschien wel de meest romantische stad ter wereld. Croissants, verse jus d’ orange, de eiffeltoren, het louvre… Er zijn superveel mooie dingen te zien. Ben je van plan om binnenkort naar Parijs te gaan? Dan wordt het tijd om je koffers in te pakken! In dit blog maak ik een lijstje van de belangrijkste dingen die je mee moet nemen naar Parijs.

Essentiële spullen

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat je de meest essentiële spullen meeneemt, zoals een identiteitsbewijs (je ID-kaart of paspoort, een rijbewijs geldt niet), je telefoon met oplader, zowel je pinpas als contant geld en eventueel je oortjes of koptelefoon.

Goede schoenen

Wanneer je een stedentrip maakt, ben je altijd de hele dag aan het lopen. Parijs is daar geen uitzondering van. Daarom is het belangrijk dat je goede schoenen meeneemt waarop je de hele dag kunt lopen. Nubikk schoenen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze schoenen zijn erg comfortabel en zien er ook nog superhip uit. Kies voor een handig paar sneakers voor overdag, en eventueel een paar laarsjes of hakken voor wanneer je uiteten wilt. Bij Nubikk dames– of herenschoenen vind je het allemaal!

Handige tas

Ook is het verstandig om een handige tas mee te nemen die je goed kunt afsluiten, bij voorkeur met een rits. In Parijs vind je namelijk best veel zakkenrollers, dus je moet je spullen goed kunnen opbergen. Daarnaast is het überhaupt handig als je je spullen goed kunt opbergen, zodat je niet de hele dag met verschillende kleine tasjes loopt. Je kunt ook kiezen voor één grote tas die je kunt opbergen in je hotel en één kleine tas waar je alleen essentiële spullen in meeneemt. Neem je een camera mee? Zorg dan dat je daarvoor een cameratas meeneemt.

Blarenpleisters

Het maakt niet uit hoe comfortabel de schoenen zijn die je meeneemt: bij een stedentrip is de kans groot dat je een keer een blaar krijgt. Sommige mensen zijn er gevoeliger voor dan anderen, maar het kan nooit kwaad om voor de zekerheid blarenpleisters mee te nemen. Als je die niet hebt, worden de blaren natuurlijk alleen maar erger.

Powerbank

Een powerbank is súperfijn om mee te nemen als je de hele dag in de stad rondloopt. Als je dan eventueel verdwaald of je vriend, vriendin of familie kwijt bent, kun je altijd elkaar terugvinden door elkaar te bellen. Met een powerbank ben je ervan verzekerd dat je altijd je telefoon weer kan opladen wanneer dat nodig is.

Dit vind je misschien ook leuk...